Winter update

Na een kleine stilte een update met de bezigheden. Afgelopen week zijn de koppelingsdelen weer gekeurd en dus kunnen deze weer gemonteerd worden. Ondanks dat er tijdens de test pogingen voor de sleepwagen geen goede data log file kon worden gemaakt zijn we toch bezig met het aanpassen van het brandstof systeem.

Zo is de brandstofpomp wat verder naar voren geplaatst, hierdoor is er wat meer ruimte gecreëerd om verschillende poulies te monteren. Zo kunnen wij de snelheid en daarmee de opbrengst van de pomp regelen. Ook hebben we afgelopen tijd wat reserve motordelen aangeschaft. een motorblok en een aantal krukassen. De laatste moeten nog wel worden voorzien van contragewichten om hun taak te kunnen volbrengen.

De zolder met Russische motordelen is bijna leeg, er is weer een aantal delen verkocht naar Denemarken. Komend seizoen zal het Black Russian team met onze oude motor en diverse delen van onze hand gaan deelnemen in de Deense competitie.

Ook staan we voor het komende jaar weer ingeschreven in de grand national competitie. Wij hopen op een vol seizoen, een seizoen wat in het teken zal staan van het afstellen van de Cursormotor.

Aanstaande zaterdag zal op RTL7 om 17.30 uur het verslag van de wedstrijd in Alphen worden uitgezonden, in dit deel of dat van volgende week zullen wij ook aan het woord komen betreft onze verbouwde puller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *